Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Moon Ideas, selskabet bag Fantasy Forts, bekymrer sig meget om dit privatliv. Vi behandler derfor kun data, som vi har brug for til (forbedre) vores tjenester og håndterer omhyggeligt de oplysninger, vi har indsamlet om dig og din brug af vores tjenester. Vi gør aldrig dine data tilgængelige for tredjeparter til kommercielle formål.

Denne fortrolighedspolitik gælder for brugen af hjemmesiden og den service, som Moon Ideas. Den gældende dato for gyldigheden af disse vilkår er 10/09/2020, med offentliggørelsen af en ny version ugyldig gyldigheden af alle tidligere versioner. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvilke oplysninger om dig der indsamles af os, hvad disse data bruges til, og med hvem og under hvilke betingelser disse oplysninger kan deles med tredjeparter. Vi forklarer dig også, hvordan vi opbevarer dine data, og hvordan vi beskytter dine data mod misbrug, og hvilke rettigheder du har med hensyn til de personoplysninger, du giver os.

Hvis du har spørgsmål om vores fortrolighedspolitik, bedes du kontakte vores privatlivskontakt for privatlivets fred, vil du finde kontaktoplysninger i slutningen af vores fortrolighedspolitik.

Om databehandling

Nedenfor kan du læse, hvordan vi behandler dine data, hvor vi opbevarer dem, hvilke sikkerhedsteknikker vi bruger, og for hvem dataene er indsigtsfulde.

Quist IKT

Vi tager web hosting og e-mail-tjenester fra Quist IKT. Quist ICT behandler personoplysninger på vores vegne og bruger ikke dine data til egne formål. Denne part kan dog indsamle metadata om brugen af tjenesterne. Det er ikke personoplysninger. Quist ICT har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre tab og uautoriseret brug af dine personoplysninger. Quist IKT er forpligtet til at opretholde fortrolighed i henhold til aftalen.

Gmail

Vi bruger Gmails tjenester til vores almindelige e-mailtrafik til virksomheder. Denne part har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab og korruption af dine og vores data mest muligt. Gmail har ikke adgang til vores indbakke, og vi behandler al vores e-mailtrafik fortroligt.

Betalingsprocessor stribe

For at håndtere en (en del af) betalingerne i vores online butik, bruger vi Stripe’s platform. Stripe behandler dine navn, adresse og bopælsoplysninger og dine betalingsoplysninger, såsom din bankkonto eller dit kreditkortnummer. Stripe har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Stripe forbeholder sig ret til at bruge dine data til yderligere at forbedre tjenesten og til at dele (anonymiserede) data med tredjeparter. I tilfælde af en ansøgning om udskudt betaling (kreditfacilitet), deler Stripe personoplysninger og oplysninger om din økonomiske situation med kreditvurderingsbureauer. Alle ovennævnte sikkerhedsforanstaltninger vedrørende beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de komponenter i Stripes tjenester, som de engagerer tredjeparter til. Stripe opbevarer ikke dine data længere end tilladt af de juridiske frister.

Online shopKeur

Vi indsamler anmeldelser via webwinkelKeur platformen. Hvis du forlader en anmeldelse via WebwinkelKeur så er du forpligtet til at give et navn og e-mail-adresse. WebwinkelKeur deler disse oplysninger med os, så vi kan knytte anmeldelsen til din ordre. WebwinkelKeur udgiver også dit navn på sin egen hjemmeside. I nogle tilfælde kan WebwinkelKeur kontakte dig for at give en forklaring på din anmeldelse. Hvis vi inviterer dig til at skrive en anmeldelse, deler vi dit navn og din e-mailadresse med WebwinkelKeur. De bruger kun disse data med det formål at invitere dig til at foretage en anmeldelse.

WebwinkelKeur har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. WebwinkelKeur forbeholder sig ret til at engagere tredjeparter med henblik på at levere tjenesten, for dette har vi givet webwinkelKeur tilladelse. Alle ovennævnte sikkerhedsforanstaltninger vedrørende beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de komponenter i tjenesten, som WebwinkelKeur engagerer tredjeparter til.

Skibsfart og logistik

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores opgave at få din pakke leveret til dig. Vi bruger DPD’s tjenester til at udføre leverancerne. Det er nødvendigt, at vi deler dit navn, adresse og bopæl detaljer med DPD. DPD bruger kun disse data til at udføre aftalen. I tilfælde af, at DPD engagerer underleverandører, vil DPD også stille dine data til rådighed for disse parter.

Generelle formål med behandlingen

Vi bruger udelukkende dine data til formålet med vores tjenester. Det betyder, at formålet med behandlingen altid er direkte relateret til den tildeling, du angiver. Vi bruger ikke dine data til (målrettet) markedsføring. Hvis du deler oplysninger med os, og vi bruger disse oplysninger til at kontakte dig på et senere tidspunkt, i modsætning til din anmodning, vil vi bede dig udtrykkeligt om tilladelse til at gøre det. Dine data vil ikke blive delt med tredjeparter, bortset fra at opfylde regnskabsmæssige og andre administrative forpligtelser. Disse tredjeparter er alle holdt hemmeligt i henhold til aftalerne mellem dem og os eller en ed eller juridisk forpligtelse.

Automatisk indsamlede data

Data, der automatisk indsamles af vores hjemmeside, behandles med det formål yderligere at forbedre vores tjenester. Disse data (f.eks. din IP-adresse, webbrowser og operativsystem) er ikke personlige data.

Samarbejde om skatte- og strafferetlig efterforskning

Hvor det er relevant, moon idéer kan være forpligtet ved lov til at dele dine data i forbindelse med regeringens skat eller strafferetlige undersøgelser. I et sådant tilfælde vil vi blive tvunget til at dele dine data, men vi vil modsætte os dem inden for de muligheder, som loven giver.

Opbevaringsperioder

Vi opbevarer dine data, så længe du er vores kunde. Det betyder, at vi beholder din kundeprofil, indtil du angiver, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester. Hvis du angiver dette for os, vil vi også tage dette som en forgettable anmodning. På grund af gældende administrative forpligtelser er vi forpligtet til at opbevare fakturaer med dine (personlige) data, så vi opbevarer disse oplysninger, så længe den gældende periode udløber. Medarbejderne har dog ikke længere adgang til din kundeprofil og dokumenter, som vi har produceret som følge af din opgave.

Dine rettigheder

I henhold til gældende hollandsk og europæisk lovgivning har du som registreret visse rettigheder med hensyn til de personoplysninger, der behandles af eller på vores vegne. Nedenfor vil vi forklare, hvad disse rettigheder er, og hvordan du kan påberåbe sig disse rettigheder. For at forhindre misbrug sender vi i princippet kun kopier og kopier af dine data til din allerede kendte e-mailadresse. I tilfælde af at du ønsker at modtage data på en anden e-mail-adresse eller for eksempel med posten, vil vi bede dig om at legitimere dig selv. Vi opbevarer en administration af behandlede anmodninger, i tilfælde af en glemsom anmodning, vi administrerer anonymiserede data. Alle kopier og kopier af data modtages i det maskinlæsbare dataformat, som vi bruger i vores systemer. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til den hollandske databeskyttelsesmyndighed, hvis du har mistanke om, at vi bruger dine personoplysninger forkert.

Inza domstol

Du har altid ret til at se de data, som vi (har) behandlet, der vedrører din person eller kan spores tilbage til den. Du kan anmode om at få adgang til personlige oplysninger for at få oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en kopi af alle data med en oversigt over de data, der har disse oplysninger på vores kendte e-mailadresse, med angivelse af den kategori, som vi har gemt disse data under.

Ret til berigtigelse

Du har altid ret til at få de data, som vi (har) behandlet, der vedrører din person eller kan spores tilbage til dem. Du kan anmode om at få adgang til personlige oplysninger for at få oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en bekræftelse på, at dataene er blevet ændret på den e-mailadresse, vi kender.

Ret til at begrænse behandlingen

Du har altid ret til at begrænse de data, som vi (har) behandlet, der vedrører din person eller kan spores tilbage til den. Du kan anmode om at få adgang til personlige oplysninger for at få oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en bekræftelse på den e-mailadresse, vi kender, om, at dataene ikke længere vil blive behandlet, før du ophæver begrænsningen.

Ret til overførbarhed

Du har altid ret til at få de data, som vi (har) behandlet, der vedrører din person eller kan spores tilbage til det, af en anden part. Du kan anmode om at få adgang til personlige oplysninger for at få oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig kopier eller kopier af oplysninger om dig, som vi har behandlet eller er blevet behandlet af andre processorer eller tredjeparter på vores vegne. Efter al sandsynlighed vil vi i et sådant tilfælde ikke længere være i stand til at fortsætte tjenesten, fordi sikker sammenkædning af datafiler ikke længere kan garanteres.

Indsigelsesret og andre rettigheder

Du har ret til, hvor det er relevant, at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger af eller på vegne af Moon Ideas. Hvis du gør indsigelse, vil vi straks ophøre med databehandling, indtil afgørelsen af din indsigelse. Er din indsigelse velbegrundet, at vi vil lave kopier og/eller kopier af data, som vi (har) behandlet til rådighed for dig og derefter permanent indstille behandlingen. Du har også ret til ikke at være underlagt automatiseret individuel beslutningstagning eller profilering. Vi behandler ikke dine data på en sådan måde, at denne ret gælder. Hvis du mener, at dette er tilfældet, bedes du kontakte vores kontaktperson for privatlivets fred.

Cookies

Google Analytics

Via vores hjemmeside placeres cookies fra det amerikanske selskab Google som en del af “Analytics”-tjenesten. Vi bruger denne service til at spore og få rapporter om, hvordan besøgende bruger hjemmesiden. Denne databehandler kan blive bedt om at give adgang til disse data i henhold til gældende love og bestemmelser. Vi har ikke tilladt Google at bruge de analyseoplysninger, der er indhentet til andre Google-tjenester.

Cookies fra tredjepart

I tilfælde af, at tredjepartssoftwareløsninger bruger cookies, er dette angivet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Ændringer i politikken om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi forbeholder os ret til at ændre vores fortrolighedspolitik til enhver tid. Men på denne side vil du altid finde den nyeste version. Hvis den nye fortrolighedspolitik påvirker den måde, hvorpå vi behandler allerede indsamlede data i forhold til dig, giver vi dig besked via e-mail.

Kontaktoplysninger

Moon Idéer

Kolkweg 20, 7396AH Terwolde (NL)

Telefon (00316) 1966-9294

mail@fantasy-forts.com

Kontakt til beskyttelse af personlige oplysninger

Marco van den Berg