Ofte stillede spørgsmål om Fantasy Forts

Tjek oftest stillede spørgsmål om Fantasy Forts nedenfor. Har du et spørgsmål? Lad ham høre gennem mail@fantasy-forts.com!

Fantasy Forts er lavet af højkvalitets pap. Kundernes reaktioner i de senere år viser, at produktet kan holde længe, selvom det intensivt leges med. Selvfølgelig kan det ske, at en revne i et panel opstår, eller at det brækker. Et revnet panel kan fikses med en god saks og for børn kan et brækket panel i undertiden have en ny funktion i en fæstning eller et slot. Det pap, der anvendes til Fantasy Forts er lavet af bæredygtigt forvaltet og FSC-certificerede kilder.  Fantasy Forts og emballage kan genbruges som gammelt papir. Velcroen kan genbruges til alle mulige funktioner.

Som producent af Fantasy Forts har vi altid tilstrækkelig lager. Ordren vil blive afsendt fra Holland via DPD så hurtigt som muligt efter modtagelsen. Afhængigt af adressen i Europa kan ordren være på vej i 1-5 dage.

For kunder i USA eller Canada, henviser vi til vores partner Hearthsong.

En Fantasy Forts-pakke består af følgende komponenter:

  • 16 paneler af 56cm med 56cm. I 4 af panelerne er der et vindue.
  • 16 klip til at forbinde panelerne
  • 1 rulle velcro, nok til 32 stykker velcro
  • Manual

I alt består 1 sæt Fantasy Forts af mere end 5 kvadratmeter pap.

Fantasy Forts er lavet af pap. Det gør det følsomt over for fugt. Selv om det kan bruges udendørs i tørt vejr, er det bedre at bruge det indendørs for en længere levetid.

Fantasy Forts er et hollandsk produkt. Det blev udtænkt i Holland af Bas Beugels og Marco van den Berg. I 2016 blev produktet lanceret på Spielwarenmesse i Nürnberg. For det europæiske marked er produktionen i Nederlandene. For resten af verden vores partner producerer Hearthsong i Kina.

En Fantasy Forts pakke vejer 5 kg.

Det er jeg sikker på, at du kan. Bestil en ekstra velcro her, så du kan kombinere dit Fantasy Fort med mere materiale i området.

En instruktion for at folde klippene kan findes her, i denne video.

Fantasy Forts er velegnet til børn over 36 måneder. Forberedelse til at bygge med Fantasy Forts kræver hjælp fra forældre.