Service og sikkerhed er ekstremt vigtigt for os hos Fantasy Forts. Læs de vigtigste oplysninger om service, sikkerhed og support her.

Service

Fantasy Forts er et unikt og originalt produkt produceret i Holland. Det anvendte pap er FSC-certificeret, og pakkearbejdet udføres i et socialt arbejdscenter. Vores team arbejder hårdt på at levere et smukt produkt til dig. Hvis noget ikke er til din smag, bedes du kontakte os.

Sikkerhed og ansvarsfraskrivelse

Fantasy Forts er ikke egnet til børn i alderen 0-2 år. Når dette produkt første gang anvendes, skal en voksen instruere barnet eller børnene i, hvordan de skal samle og adskille en struktur korrekt. Fordi Fantasy Forts er et papirprodukt, er der risiko for at skære sig lidt. Vær forsigtig med kanterne og brug ikke panelerne til andet end at bygge en hytte. Brug ikke dette legetøj til at skade andre mennesker, dyr eller andre personlige ejendele.

Mens holdbarhed og sikkerhed er altafgørende i udformningen af vores produkt, Fantasy Forts bruges af små børn med umodne dom og er ikke beregnet til uovervåget brug. Køberen accepterer alle risici for skade eller anvendelighed til en bestemt anvendelse. Fantasy Forts påtager sig intet ansvar for krav eller følgeskader i enhver egenskab, der er underbygget som følge af brugen af sine produkter.

Støtte

Har du brug for hjælp til at folde stikkene? Se videoen.

Flere spørgsmål eller tvetydigheder om Service og Sikkerhed af Fantasy Forts? Kontakt os venligst!

Send os en e-mail